Web Shop
Webshop

Poslujte s nama putem Interneta i ubrzajte svoje poslovanje!

Web RMA

Web RMAMogućnost praćenja obrade proizvoda u servisu te detaljan uvid u njegov trenutačni status.

Radni nalozi online

Saznajte status uređaja kojeg ste nam povjerili na popravak upisom broja servisnog naloga.

Novosti
MR Servis postao ovlašteni servis za male kućanske aparate Moulinex , Krups , Rowenta i Tefal
23.6.2015
Zagreb, 23. lipnja 2015., MR Servis  postao je ovlašteni servis za male kućanske aparate  Moulinex , Krups , Rowenta i Tefal .  Rezultat je to rada, truda te ulaganja u djelatnike koji su nositelji certifikata vodećih svjetskih proizvođača informatičke opreme i potrošačke elektronike.
Moulinex , Krups , Rowenta i Tefal  vodeći su svjetski proizvođači malih kućanskih uređaja i vodeći u udjelu prodaje malih kućanskih uređaja.  Odabir MR servisa za ovlaštenog servisera tim je veći uspjeh za MR servis.
„Ovom suradnjom uvjereni smo kako će se korisnicima pružiti najbolja servisna podrška na tržištu. Ulaganje u znanja djelatnika te praćenje proizvodnih trendova doprinijelo je da danas u MR servisu rade kvalitetni djelatnici koji su u stanju ukloniti svaki kvar u najkraćem roku. Servisna podrška organizirana je na način da djelatnici MR servisa organiziraju i preuzimanje neispravnih uređaja na adresi korisnika unutar 24 sata od prijave kvara i to u bilo kojem dijelu Hrvatske“ naglasio je Željko Bašić, voditelj servisne podrške za grupu proizvoda iz segmenta malih kućanskih uređaja.
MR servis danas je vodeći  servis sa 60tak djelatnika koji su certificirani stručnjaci u svojim segmentima, servis je to s najvećim brojem partnerskih ugovora, a s ukupno više od 80 tisuća  popravljenih uređaja godišnje  svrstava se i među najveće servise u ovom dijelu Europe. 
MR servis posluje od 2009. godine, nositelj je certifikata ISO 9001 i 14001.