Web Shop
Webshop

Poslujte s nama putem Interneta i ubrzajte svoje poslovanje!

Web RMA

Web RMAMogućnost praćenja obrade proizvoda u servisu te detaljan uvid u njegov trenutačni status.

Radni nalozi online

Saznajte status uređaja kojeg ste nam povjerili na popravak upisom broja servisnog naloga.

Novosti
Upoznajte eKupi
1.9.2009

Ekupi.eu je vodeća regionalna on-line trgovina koja posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji te Crnoj Gori. U ponudi se nalazi više desetaka tisuća artikala renomiranih proizvođača po povoljnim cijenama, načinima plaćanja i uvjetima dostave.

Tako će svaki kupljeni proizvod kupcu na vrata stići unutar tri radna dana od narudžbe, a platiti se može kreditnim i debitnim karticama; jednokratno i na rate, virmanom odn. općom uplatnicom ili putem Internet-bankarstva, kao i prilikom preuzimanja (pouzećem) , kao i sve popularnijim PayPalomSigurnost on-line transakcija osigurali smo  Verisignovim certifikatom i 128-bitnom enkripcijom.

Ponudu na eKupi osvježavamo svakodnevno, a najviše se ponosimo ponudom elektronike, informatike, igračaka i sportske opreme, knjiga i CD-ova, školskog i uredskog pribora, te poklona.  Dakako, svjesni da baš svaki proizvod iz naše goleme ponude može biti poklon, razvili smo niz alata koji vam olakšavaju izbor i kupnju darova. Kroz posebnu stranicu, jednostavnim odabirom prigode, darovane osobe i cjenovnog razreda, naša web-aplikacija ponudit će vam najzanimljivije artikle koji odgovaraju zadanim kriterijima. Osim toga osobe koje očekuju poklone kao što su mladenci, krizmanici, jubilarci i slično mogu sami sastaviti svoju listu želja, podijeliti je s prijateljima kojima preostaje samo zaželjeno ubaciti u košaricu i kupiti. Za neodlučne, tu je mogućnost kupnje poklon-bonova, kojima darivana osoba može kupiti baš ono što želi. Poklone ćemo prigodno zapakirati, račun ćemo dostaviti vama a ne darivanoj osobi, a ako želite, priložit ćemo i vašu čestitku.  Za zaboravne, napravili smo mogućnost e-mail podsjetnika koji će vas podsjetiti e-mailom na nadolazeću prigodu za darivanje.

Osim poklona, eKupi priređuje i tjedne, periodičke i prigodne posebne ponude u kojima nudimo još povoljnije cijene, načine plaćanja ili uvjete dostave, a za one koji želje najbolji omjer cijene i vrijednosti, eKupi organizira aukcijsku prodaju posebno odabranih artikala.  Pratimo sve suvremene trendove u e-trgovini, pa ćete naše ponude često pronaći i na popularnim portalima grupne kupovine.

Prilikom naručivanja artikala omogućujemo kupcu da sam odabere datum dostave naručenih artikala. Ponuđeni datum ujedno je i prvi mogući prema dobavljivosti robe od dobavljača, te vrijedi i kod osobnog preuzimanja. Za narudžbe veće od određenog iznosa pružamo besplatnu dostavu putem naših logističkih partnera, a status narudžbe možete pratiti u svom profilu. Kad dostavna služba preuzme artikle, kod statusa narudžbe pojavljuje se „tracking code“, koji vam omogućuje da na stranicama dostavne službe  provjerite u kojoj je fazi dostave vaša pošiljka.

Za sve upite, stojimo vam na raspolaganju putem besplatnog info-telefona, e-maila, chata, Facebooka, Twittera i Google plusa. U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, možete ga zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od isporuke.

Informacije o našim ponudama, osim na www.ekupi.eu možete pronaći na društvenim mrežama,  na portalima grupnih popusta, putem naših newslettera, u lecima vaših kartičara, te na stranicama naših affiliate-partnera.

Kupujte sigurno, kupujte povoljno, kupite u eKupi!