Web Shop
Webshop

Poslujte s nama putem Interneta i ubrzajte svoje poslovanje!

Web RMA

Web RMAMogućnost praćenja obrade proizvoda u servisu te detaljan uvid u njegov trenutačni status.

Radni nalozi online

Saznajte status uređaja kojeg ste nam povjerili na popravak upisom broja servisnog naloga.

Novosti
Medijska objava: Nova tvrtka MR servis
1.10.2009

Dva najveća servisa IT opreme koja su do sada poslovala u okviru tvrtki M SAN Servis d.o.o. i Recro udružuju se u novu tvrtku – MR SERVIS.

Cilj spajanja dva najveća IT servisa na području Hrvatske je kvalitetnija usluga krajnjim korisnicima te postavljanje standarda s ujednačenom razinom usluge. Prvi zadaci do kraja ove godine biti će integracija ta dva servisa, usklađivanje poslovanja i procedura.
„Ovim spajanjem želimo postići konkurentnost na tržištu i prema krajnjim korisnicima, ali i prema cjelokupnom tržištu. Vođeni saznanjem da trenutno imamo infrastrukturu i ono što je najvažnije, stručne i educirane djelatnike raspršene na dvije različite strane, želimo zajedničkim snagama krenuti u jednom novom smjeru, prema efikasnom servisu sa standardiziranom uslugom, koja podrazumijeva kvalitetu, brzinu i stručnost te usmjerenost na krajnjeg korisnika“, naglasio je Miroslav Huzjak predsjednik Uprave M SAN Grupe.
„Udruživanjem u MR SERVIS odgovaramo na potrebe tržišta i stvaramo modernu organizaciju koja može biti konkurentna i u okvirima EU. Kroz MR SERVIS korisnici će dobiti bržu i kvalitetniju uslugu,  servisni partneri bolju dostupnost rezervnih dijelova,  a proizvođači opreme  pouzdanog partnera koji može zadovoljiti najviše standarde kvalitete i efikasnosti post-prodajne podrške“, ističe Dinko Borić, direktor Recra.
Za slijedeće dvije godine predviđeno je i regionalno širenje te dodaju kako će korisnici na jednom mjestu moći dobiti uslugu servisiranja unutar i izvan jamstvenog roka za vodeće brand-ove iz segmenta  informatičke tehnologije, potrošačke elektronike i mobilne telefonije.
MR SERVIS će u početku zapošljavati 80-tak iskusnih i cerfticiranih djelatnika kojima će na raspolaganju biti moderno opremljena radionica površine veće od dvije tisuće četvornih metara.  Servis će poslovati na 3 lokacije u Hrvatskoj: centralni servis u Rugvici, prijem u Zagrebu (poslovna zgrada Recra), te u Splitu (GSM odjel).