Web Shop
Webshop

Poslujte s nama putem Interneta i ubrzajte svoje poslovanje!

Web RMA

Web RMAMogućnost praćenja obrade proizvoda u servisu te detaljan uvid u njegov trenutačni status.

Radni nalozi online

Saznajte status uređaja kojeg ste nam povjerili na popravak upisom broja servisnog naloga.

Nespresso

Od pionira do reference u premium „kavi iz kapsule“

Nespresso priča započela je jednostavnom idejom: omogućiti svima da stvore savršenu šalicu espresso kave. Od samog početka 1986. godine, Nespresso je redefinirao i revolucionirao način na koji milijuni ljudi uživaju u espresso kavi te možemo reći da smo oblikovali globalnu kulturu kave.
Naša jedinstvena pažnja je usmjerena na isporuku najkvalitetnijih kava i vrhunskih doživljaja kave našim kupcima, šalicu za šalicom. Nudimo rješenja za privatne i poslovne korisnike, omogućujući potrošačima da uživaju u našim najkvalitetnijim kavama kod kuće i gdje god se nalazili.
Cijeli Nespresso sustav - veza originalne Nespresso aluminijske kapsule s originalnim Nespresso aparatom - osmišljen je kako bi osigurao dosljednu kvalitetu koja je Nespresso učinila referentnom u sektoru „kava iz kapsula“ i jednom od najbrže rastućih svjetskih brandova hrane i pića.
Naš jedinstveni poslovni model omogućuje nam da jamčimo kvalitetu u svakoj fazi nabave, proizvodnje i prodaje naših kava, te da održimo izravan povlašteni odnos s našim potrošačima.
Svaka Nespresso kapsula koja se prodaje u svijetu proizvodi se u jednom od tri najsuvremenija proizvodna centra u Švicarskoj.

www.nespresso.hr